Nadýchané pudingové pusinky, náplň v nich je tak jemná, že sa po nich len tak zapráši

Nadýchané pudingové pusinky chutia lepšie, keď sú pripravené doma. Pripravte si hneď väčšiu dávku. Sú fantastické, nik im neodolá.

Potrebujeme:

  • 110 g masla
  • 1 hrnček vody
  • 1 hrnček hladkej múky
  • 4 vajcia
  • 2 balenia vanilkového pudingu
  • 1 a 1/3 hrnčeka plnotučného mlieka
  • 220 g kyslej smotany
  • Práškový cukor na ozdobu

Postup:

  1.  V hrnci si uvaríme vodu s maslom. Pridáme múku a miešame, kým sa nám zmes nespojí na pevnejšiu hmotu. Odstavíme.
  2. Do cesta pridáme vajíčka, jedno po druhom a stále miešame. Cesto spracujeme, kým nie je hladké a vláčne.
  3. Rúru si predhrejeme na 190 °C. Na plech vyložený papierom na pečenie kladieme lyžičkou cesto o veľkosti vlašského orecha. Pečieme 20 – 25 minút. Pusinky musia byť takmer vysušené.
  4. Medzitým si pripravíme náplň. Zmiešame puding s mliekom a uvaríme podľa návodu. Necháme vychladnúť a potom pridáme kyslú smotanu a dobre premiešame. Necháme v chladničke.
  5. Pusinky necháme ich vychladnúť. Pusinky čiastočne narežeme a plníme stuhnutou náplňou pomocou cukrárskeho vrecka.
  6. Posypeme práškovým cukrom a podávame. Môžeme poliať rozpustenou čokoládou alebo karamelom.

Dobrú chuť.

ZDROJ:sovkusom.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>