Lahodné a chrumkavé. Taký je jednoduchý recept na kuracie prsia, ktorým neodolá NIKTO. INGREDIENCIE MÁ DOMA KAŽDÝ

Kuracie prsia sú veľmi obľúbený druh mäsa. Príprava pokrmov z kuracieho mäsa je veľmi rýchlou záležitosťou a nedáme dopustiť na jeho jemnosť a krehkosť. Dnes si pripravíme kuracie mäso na taký spôsob, ktorý je pre vás doteraz možno veľkou neznámou.

Kuracie placky si však zamilujte a iste sa na vašom jedálničku začnú objavovať často. K týmto kuracím prsiam sa perfektne hodí zemiaková kaša. Prajeme dobrú chuť.

ingrediencie

– Kuracie prsia jedno kilo 
– 1 väčšiu cibuľu 
– 1 -2 vajce 
– 1 lyžica majonézy 
– 1 lyžica polohrubej múky 
– 3-4 lyžice oleja 
– soľ 
– korenie

postup

1) Kuracie prsia dobre umyte a potom osušte.

2) Kuracie mäso potom nakrájajte na tenké prúžky.

3) Cibuľu olúpeme, nakrájame na jemno. Čím jemnejšie nakrájanie, tým lepšie.

4) Zmiešajte cibuľu s nakrájaným mäsom.

5) Pridajte soľ, korenie a nechajte marinovať po dobu 2 hodín.

6) Po 2 hodinách pridajte k marinovanému mäsu vajcia.

7) Nakoniec pridajte lyžicu majonézy, lyžicu múky a všetko dôkladne premiešajte.

8) Rozohrejte si na panvici olej. Potom doň lyžicou vkladajte zmes a rozotierajte do tvaru placiek. Z každej strany smažte dozlatista po dobu 2-3 minút.

Zdieľajte tento recept na lahodné placky z kuracieho mäsa i s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú.

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>