Lahodná francúzska zelerová nátierka, už nikdy nebudete rozmýšľať čím pohostíte návštevu

Lahodná francúzska zelerová nátierka. S čerstvým, chrumkavým pečivom- delikatesa.

Potrebujeme:

  • 1 ks zeler
  • 3 lyžice majonéza
  • 3 lyžice kyslá smotana
  • soľ, korenie podľa chuti
  • pár kvapiek citrónová šťava
  • 3-4 ks varené vajce
  • 1/2 ks jablko

Postup:

  1. Zeler očistíme a prekrojíme na polovicu. V horúcej osolenej vode ho uvaríme do mäkka.
  2. Jablko nastrúhame na jemnom strúhadle, uvarený zeler na hrubom strúhadle a v miske spolu premiešame. Pridáme nadrobno nakrájané uvarené vajcia, kyslú smotanu, majonézu, citrónovú šťavu, ochutíme soľou a korením.
  3. Necháme minimálne hodinu stáť v chladničke, aby sa všetky chute prepojili a podávame s čerstvým, chrumkavým pečivom.

ZDROJ: coolinarika. com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>