Lahodná bryndzová nátierka s mletou paprikou a kyslou smotanou

Suroviny:

  • 150 g masla
  • 3 ks nakladaných uhoriek
  • 10 ks kapary, ale nemusíme pridať, ak nemáme doma
  • 1 lyžica papriky (sladkej)
  • 1 štipka čierneho korenia
  • 1 štipka soli
  • 3 ks ančovičiek
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • 1 lyžica horčice
  • 250 g bryndze
  • 1 ks cibuľa

Postup:

Jemne zmäknuté maslo dobre premiešajte s bryndzou v miske – do jemnej hmoty.
Olúpeme a nakrájame nadrobno cibuľu a tiež uhorku, ančovičky, kapary a za stáleho miešania pridáme do zmesi bryndze a masla.

Teraz pridáme kyslú smotanu a horčicu, vmiešajte dôkladne do výslednej hmoty. Ochutíme soľou, korením a paprikou podľa vašej chuti.

ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>