Zloženie:
- 4 ks kuracích pŕs
- 250 g kyslej smotany
- 300 g syr, strúhaný
- trochu papriky sladkej
- soľ
- korenie
- 1 zväzok petržlenovej vňate
- olivový olej
Príprava:
Kuracie prsia nakrájajte na tenké plátky, jemne vyklepte a podľa chuti osoľte a okoreňte.
Predhrejte rúru na 200 ° C. Namažte misku odolnú voči ohňu olejom.
Vyprážajte kuracie plátky v oleja a vložte ich do formy na pečenie.
Posypeme paprikovým práškom, natrieme kyslou smotanou na vrch a posypeme nastrúhaný syr.
Vložte do rúry a pečte, kým sa syr neroztopí.
Podávame s ryžou alebo zemiakmi a nezabudnite posypať petržlenom.
Dobrú chuť!
ZDROJ:einfachrezepte.com