Kokosová Raffaello torta pripravená za menej ako 30 minút

Suroviny:

  • 200g kukuričný škrob
  • 250g maslo
  • 100g kr.cukr
  • 2l mlieka
  • 300g kokos
  • 3 lyžice strúhanky
  • 15lyžíc kr.cukru
  • 9ks bielok

Postup:

  1. Úplne prvým krokom je vystlanie formy na pečenie papierom, následne si z troch vaječných bielkov našľaháme sneh do ktorého pridáme 5 lyžíc kr. cukru, 1 lyžicu strúhanky a na záver 100g kokosu. Výsledek začneme pomaly vrstviť do už pripravenej formy na pečenie a začneme piecť pri teplote 180 C ° a dĺžke cca 15 minút. Každé upečené cesto polejeme cca 100ml mlieka.Rovnakým spôsobom upečieme 3 pláty cesta aby sme mohli na záver tortu navrstviť.

    Medzitým než sa nám upečie cesto dáme do hrnca 1,5l mlieka, cukor a kukuričný škrob.

    Týmto spôsobom uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť niekde bokom.

    Medzitým vyšľaháme maslo do peny a postupne pridávame vychladnutý puding.

    Posledným krokom je vrstvenie, ktoré robíme nasledovne:

    cesto

    krém

    kokos

    krém

    kokos

    krém a na vrch posypeme kokosom

Záleží čisto a len na vás na tom ja si tortu dozdobíte je možné torta dozdobiť samotným Raffaello.

ZDROJ:.szeretlekmagyarorszag.hu

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>