Klasickej zemiakovej kaši je koniec. Skúste túto variantu a rýchlo zabudnete na tú, čo ste robievali doteraz

Popučené zemiaky – jeden z najjednoduchších a pre mnohých z vás onajbľúbenejších jedál. Ľahké a vzdušné, na obed. Samozrejme, že každá rodina má osvedčený recept. Ako všeobecné pravidlo, dať svojmu pokrmu jedinečnú chuť, do kaše pridáme mlieko, maslo, zriedka – surové vajcia. Ale táto varianta prípravy tejto nádhernej misky nekončí!

Tu sú niektoré nové nápady pre prípravu zemiakovej kaše:

• Snažte sa pridať do zemiakovej kaše červený kaviár. Je to jednoduché – pridať pár lyžíc kaviáru, zamiešajte a posypeme bylinkami na vrchol. Chuť vás určite prekvapí!

• A pre tých, ktorí dávajú prednosť koreneným jedlám, môžete ponúknuť zemiakovú kašu s citrónom. Najprv musíte stlačiť šťavu do misky a posypeme každú porciu strúhanou kôrou – dostaneme nečakanú harmóniu korenia a jemnosť.

• Ďalšou možnosťou pre vzrušenie-východnej chuti – zemiakovú kašu so štipľavým korením. Nakrájajte papriku a varte s nakrájanými paradajkami. Pridajte trochu soli, korenia – a vynikajúca omáčka je pripravená!

• Nemenej zaujímavé sú zemiaky s olivami. Na trhu je veľa odrôd. Zvlášť vhodné pre tento pokrm z olivami sú vhodné k tuniakom alebo lososom. Nakrájajte na plátky, zmiešame so zemiakmi, pridajte zelený hrášok. Skúste to, bude sa vám to páčiť!

• Sviežosť a úžasnú vôňu dajú zemiaky s mätou a arašidami. Pol šálky píniových orieškov osmažte bez oleja, syr nastrúhaný zmiešame s jemne nasekanou mätou. Všetky tieto ingrediencie zmiešajte so zemiakmi a podávame.

ZDROJ:POVARY.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>