Keď sa naučíte tento recept na domáce Raffaelo, už nikdy po ňom v obchode ani nepozriete

Nájde sa tu niekto, kto nemá rád Raffaello? Niekto ho je častejšie, niekto len výnimočne. Do ktorej skupiny patríte vy? Lákavé sladkosti na nás číhajú odvšadiaľ, rozhodli sme sa podeliť sa s vami o recept, na ktorý sme natrafili.

V obchode veru málo nestojí, skúste si vyrobiť vlastné, nie je to vôbec náročné!

Budete potrebovať:

  • kondenzované mlieko
  • strúhaný kokos
  • mandle
  • oblátky alebo piškóty


Postup:

Do kondenzovaného mlieka nasypeme asi 4/5 kokosu, ak máme mandle aj mleté, tak trochu mletých mandlí a trochu rozomletých oblátok alebo piškót. Zvyšok kokosu použijeme na obaľovanie.

Zmes premiešame a dáme schladiť do chladničky na približne 15-20 minút.

Po vybratí z chladničky si naberáme vhodné množstvo, do stredu vtlačíme mandľu a vyformujeme guľku. Posledným krokom bude už len obalenie v kokose.

Dobrú chuť!

ZDROJ.bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>