Keď pridáte do klobás toto tajné korenie, poviete, že lahodnejšiu a chutnejšiu ste ešte nejedli

Ak pozvete na oslavu veľa hostí a chcú vychutnať lahodnú klobásu, prinesieme vám lahodný recept, ktorý sa používa v Transylvánii.

Pozrime sa na prísady, ktoré sú na približne 25 stredne veľkých klobás!

 Suroviny

  • 3 kg, mastné bravčové mäso
  • 1,5 kg hovädzieho mäsa
  • 3 struky cesnaku
  • 1 lyžica sušeného bobuľa (to je tajná zložka)
  • 2 lyžice sladkej mletej ​​papriky
  • 1 lyžica štipľavéhoho mletého korenia
  • 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia
  • soľ, na chuť
  • vyplnenie čreva

príprava:

Črevo očistite dôkladne. Mäso nakrájajte na kocky, potom ich zomeľte v mlynčeku a vložte do veľkej misy. Nakrájajte cesnak a potom pridajte mleté ​​mäso spolu s ostatnými koreninami a dôkladne premiešajte.

Nechajte stáť 2 hodiny a potom naplnte črevá. Nechajte pár hodín sušiť čerstvé klobásy, potom ich môžete dať zaudiť na 2-3 dni a ochutnajte pravú jemnú Transylvánsku klobásu.

ZDROJ:filantropikum.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>