Každá chladnička obsahuje potraviny, ktoré spôsobujú rakovinu. Pozrite sa do tej svojej

Nebezpečné výrobky, ktoré by sme mali zo svojej chladničky vyhodiť a vôbec ich nejesť.

Konzervované paradajky

O nebezpečenstvách konzervovaných potravinách lekári kričia nie jeden rok a existuje na to presvedčivé vysvetlenie. Pri výrobe plechoviek sa používa bisfenol-A. Tento prvok mení štruktúru DNA, ktorá môže spôsobiť vývoj rakovinových buniek, a preto sú paradajky považované za najnebezpečnejšie produkty v tejto kategórii, pretože majú vysokú kyslosť a silnejšie korodujú steny plechovky a reagujú so škodlivými zložkami.

Sýtené sladké nápoje

Krátky argument, ktorý navždy odradí od túžby hodovať sa na sladkom nápoji: chemická látka 4-metylimidazol, ktorá sa používa pri výrobe sýtených nápojov, spôsobuje rakovinu.

 Margarín

Primárne postihuje pečeň. Obsahuje trans-tuky, ktoré naše telo nedokáže spracovať.

Spracované mäso

Americký inštitút pre výskum rakoviny potvrdil, že spracované červené mäso zvyšuje riziko vzniku rakoviny.

Šišky

Sladký a svieži dezert kombinuje 3 nebezpečné zložky naraz: cukor, bielu múku a maslo.

Údené klobásy

Údené klobásy nemilosrdne ničia naše orgány. Vedci, médiá a samotná Svetová zdravotnícka organizácia to odkazujú. Awesome štatistiky hovoria, že ľudia, ktorí jedia dokonca 160 gramov údené klobásy každý deň, je o 44% väčšia pravdepodobnosť vzniku rakoviny ako ľudia, ktorí jedia karcinogénne mäso nie viac ako 100-120 gramov denne, alebo nemajú konzumovať vôbec.

Potraviny označené „diétne“

Väčšina dietetických potravín spôsobuje viac škody ako úžitku. Chemické sladidlo aspartam je najčastejšou umelou zložkou v ich zložení. Aspartám je zodpovedný za spôsobenie širokej škály chorôb, vrátane rakoviny a srdcových problémov.

Sladidlá

Okrem aspartamu existuje množstvo umelých sladidiel, ktoré sa neodporúčajú používať. Tento – acesulfam draselný, sukralóza, stevia. Za týmito menami stojí silná hrozba pre ľudí. Nadmerná konzumácia môže odmeniť telo partiou chorôb, z ktorých najnebezpečnejšia je rakovina mozgu.
Dávajte pozor na svoju diétu, aby ste sa nestali obeťou smrtiacich potravín.

Zdieľajte tieto informácie s priateľmi, pretože nebezpečné potraviny sú v strave každej osoby.

ZDROJ:interesbook.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>