V tomto článku sa pozrieme na to, ako urobiť domáci jablčný ocot. Produkt, ktorý po určitú dobu sa stal veľmi populárny po celom svete prostredníctvom svojej nespornéj chuti a a stal sa najviac používanou zložkou pre nápojový priemysel na chudnutie.
Ako variť jablkový jablkový ocot doma?
Tento ocot sa stal jedným z najdôležitejších ingrediencií pri vývoji mnohých receptov, najmä na šaláty.
Takže si vezmite ceruzku a papier a dávajte pozor na nasledujúce pokyny na prípravu 100% organického jablkového octu.
Nevyhnutné zložky :
- sklenená nádoba
- 1 kg jabĺk
- minerálna voda
- 3 lyžice cukru
- kus látky
Spôsob prípravy :
- Dôkladne a úplne opláchnite jablká a nakrájajte na malé kúsky. Vložte do sklenenej nádoby s cukrom a vodou.
- Pokračujte v zakrytí nádoby kusom látky a pripevnite ju gumovým pásikom alebo uzáverom fľaše.
- Nechajte tento liek na tmavom mieste pri teplote 15 až 26 stupňov Celzia po dobu 5 alebo 6 týždňov.
- Po tejto dobe budú jablká fermentované a môžete ich vyčerpať . Odstráňte kvapalinu a nalejte ju do inej sklenenej nádoby a nechajte ju stáť ešte tri dni.
Ak sa vám páči tento úžasný trik, nezabudnite zdieľať tieto informácie s vašou rodinou a priateľmi, aby mohli tiež vyrobiť svoj vlastný domáci ocot.
ZDROJ:fithacker.ru