Jednoduchá a šialene chutná syrová polievka s údeným mäsom

Ponúkame recept na neuveriteľnú syrovú polievku.

Syrová polievka s údeným mäsom

Budete potrebovať:

  • bravčové údené rebrá – 500 g
  • mäkký tavený syr – 160 g
  • krém s obsahom tuku 33% – 200 g
  • cibuľa – 1 ks
  • stonky zeleru – 150 g
  • zemiaky – 1-2 ks
  • paradajková pasta – 2 lyžice
  • voda – 800 ml
  • plátky slaniny (voliteľné)

Ako variť:

Bravčové rebrá dajte do hrnca, nalejte do nich vodu a varte na nízkej teplote 40-45 minút po varení. Musíte získať silný vývar. Potom musíte vybrať rebrá a odrezať z nich mäso. Jemne nakrájajte cibuľu, nakrájajte celer a zemiaky na kocky. Na panvicu dajte nakrájanú cibuľu a zeler a smažte na olivovom oleji a potom pridajte zemiaky a ľahko ich opečte. Pridajte paradajkovú pastu na zeleninu a udržujte na ohni ešte 2 minúty. Vylejeme do vývaru a varíme ju nízkej teplote, kým zelenina nie je mäkká. Na konci varenia pridajte syr, petržlen alebo kôpor. Tenké plátky slaniny vypražte na panvici bez oleja, kým sa nestanú chrumkavé. Polievka bude vyzerať veľmi chutne, ak ju vyzdobíte špenátovými štiepkami a posypete strúhaným syrom.

ZDROJ:webvinegret.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>