JEDINEČNÁ LIEČIVÁ SILA ČIERNEJ REĎKOVKY: STARÉ ĽUDOVÉ RECEPTY!

Čierna reďkovka je cenný výživný a liečivý produkt. Má silné a mnohostranné zdravotné výhody. 

Hippokrates hovoril o výhodách reďkovky, táto koreňová zelenina bola v starom Grécku široko používaná ako potravinový produkt a ako liek a zo semien rastliny sa získaval olej.

Diabetes mellitus . Šťava z reďkovky 2 lyžice 3 krát denne.

Kamene v obličkách a močovom mechúre. Šťava z reďkovky na prázdny žalúdok, 30 gramov.

Z červov. 1-2 lyžice šťavy nalačno.

Dropsy. Šťava z reďkovky 2 lyžice 3 krát denne.

Nafukovanie , kamene v obličkách a močovom mechúre, neuralgia, anémia, vodnateľnosť, čierny kašeľ – zmes reďkovkovej šťavy s medom 1: 1, 1 polievková lyžica 3-4 krát denne.

Posilnenie laktácie u dojčiacich matiek – 1 – 2 gramy drvených semien reďkovky 3-krát denne.

Anémia. Šťava z reďkovky, mrkvy a repy 1: 1: 1 je jedným z najlepších liekov. 1 polievková lyžica 3 krát denne 20 minút pred jedlom po dobu 3 mesiacov.

Stimulácia vylučovania žlče a žalúdočnej šťavy – 1 polievková lyžica reďkovkovej šťavy 15 minút pred každým jedlom.

Kamene v žlčníku , obličkách, močovom mechúre – do 3 mesiacov vypite 200 ml reďkovkovej šťavy denne.

Arytmia srdca . Zmes reďkovkovej šťavy a medu 1: 1 – 1 polievková lyžica 3 krát denne pred jedlom.

Cystitída. Zmes reďkovkového džúsu a medu 1: 1 – 1 polievková lyžica 3 krát denne po jedle po dobu jedného mesiaca.

Zlepšenie práce sleziny a tráviacich orgánov – zmes medu a reďkovkovej šťavy 1: 1, 1 polievková lyžica 3 krát denne pred jedlom.

Z kašľa. Reďkovku nakrájame na malé kocky, podlejeme cukrom, vložíme do sklenenej nádoby, necháme cez noc. Nasledujúci deň pite výslednú šťavu lyžicu každú hodinu.

 

Bronchitída, katary horných dýchacích ciest , čierny kašeľ, pľúcna tuberkulóza. Šťava z reďkovky s medom alebo cukrom 1: 1 – pite 1 polievkovú lyžicu 3 – 4 krát denne.

Prechladnutie – inhalácia. Reďkovku nastrúhajte a nechajte 30 minút v zapečatenej nádobe. Počas dňa sa nad touto nádobou niekoľkokrát nadýchnite a zadržte výdych. Takže 8-krát denne.

Zhubné formácie akejkoľvek lokalizácie. 1 kg reďkovky nakrájame nadrobno, zalejeme 1 litrom vodky. Trvajte na 2 týždne na teplom mieste a nádobu pravidelne pretrepávajte. Kmeň. Vezmite 50 ml 3x denne 30 minút pred jedlom.

Čistenie žlčníka. Pite čerstvú reďkovkovú šťavu na noc, počnúc 100 ml, postupne zvyšujte na 400 ml. Kurz je 6 týždňov.

A na záver – recept na čistenie ciev, žlčníka, obličiek, močového mechúra … Tento recept sa dá dokonca nazvať „Recept na omladenie celého tela“.

Šťava z čiernej reďkovky sa pije hodinu po jedle. Dávkovanie sa zvyšuje postupne, počínajúc čajovou lyžičkou a počúvaním vášho stavu. Ak sú žlčové cesty silne upchaté žlčou, môže sa cítiť bolesť v pečeni. Preto musíte začať čajovou lyžičkou, ak nie sú bolesti v pečeni, potom postupne zvyšujte dávkovanie. Ak dôjde k miernej bolesti v pečeni, potom na chvíľu prestaňte zvyšovať dávkovanie, poskytnite telu čas na vyčistenie a potom ho opäť zvýšte. Vo výsledku by malo množstvo vypitého džúsu naraz dosiahnuť polovicu pohára.

Ako dlho piť? Čas bude pre každého iný, pretože dávkovanie bude pre každého individuálne. Nie je dôležitý čas, ale množstvo šťavy. Počas kurzu musíte piť džús z 10 kg reďkovky. Mnoho zdrojov radí okamžite vytlačiť šťavu z 10 kg reďkovky a uskladniť ju v chladničke … Týmto spôsobom však stratíme väčšinu výživných látok … Šťavu by ste preto mali pripravovať čerstvú, v menších dávkach.

Ako vieme, že kurz skončil a že sme „vypili“ 10 kg reďkovky? Veľmi jednoduché. Zapíšte si, koľko reďkovky ste kúpili, a použite ju iba na džús. Napríklad, ak ste si kúpili 2 kg reďkovky, budete to musieť opakovať 5-krát, pretože koreňová plodina končí. Na začiatok zvoľte malú reďkovku, pretože dávkovanie džúsu bude malé, pretože dávkovanie zvyšujete a získavate vlastné skúsenosti, budete vedieť, aká veľkosť koreňovej zeleniny je pre vás optimálna.

Z reďkovky nie je potrebné koláč vyhodiť. Má veľkú hodnotu a je hlúpe ho rozhadzovať. Tortu je možné použiť buď do šalátov, alebo zmiešať s medom a dať ju niekomu z domu na zjedenie v množstve až 3 polievkové lyžice naraz.

Tento očistný kurz má obrovský efekt. Každý bude mať svoje vlastné, individuálne, v závislosti od počiatočného stavu tela. Ale nie nadarmo sa tento recept volá „Omladzujúci“ … Neodkladajte preto na zajtra to, čo musíte urobiť teraz. Teraz je začiatok sezóny čiernej reďkovky! ..

Nezabudnite na odporúčania týkajúce sa šupky – ak je reďkovka „vaša“, domáca – dôkladne ju umyte štetcom a použite so šupkou. Ak je to obchod, je lepšie odrezať hornú vrstvu.

Aj keď všetky recepty predpokladajú použitie čiernej reďkovky, zelená reďkovka má tiež liečivé vlastnosti, len menej výrazné. Ak však z nejakého dôvodu nemáte čiernu reďkovku, potom to nie je dôvod na úplné opustenie týchto receptov. 70% výsledku je lepších ako 0%, nie?

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>