Hubový krém, je to cenovo dostupné a veľmi chutné jedlo! Je ho tak ľahké urobiť!
Hubová pomazánka
Prísady:
- 40 dkg huby (v konzervách)
- 2 strúčiky cesnaku
- 3 lyžice majonézy
- 3 lyžice prírodného jogurtu
- 1 cibuľa
- petržlen
- soľ, korenie
Postup:
Huby sa dajú variť aj s nálevom aspoň na 5-10 minút a potom sa precedia. Nechajte ich vychladnúť. Nakrájajte ich alebo rozmixujte, ak chcete krém jemný. V druhej miske rozmiešajte petržlen, nasekanú cibuľu, rozdrvený cesnak, majonézu, jogurt a rozmiešajte. Okoreňte a pridajte k vychladnutým hubám a znovu premiešajte. Hotovo! Podávajte chladné na chlieb alebo iné pečivo.
Dobrú chuť!
ZDROJ:ketkes.com