Hniezda z cestovín a mletým mäsom, pritiahnú vás k stolu svojim mimoriadnym vzhľadom a skvelou chuťou

ŠPAGETY nikdy nevyzerali tak chutne! Uvarte túto maškrtu a pobavíte svoju rodinu a priateľov.

Hniezda z cestovín a mletým mäsom, veľmi chutnéjedlo, ktoré si zamilujú aj vaše deti.

prísady

  • cestoviny 1 bal
  • mleté bravčovémäso 200 g
  • hov. mleté mäso 200 g
  • paradajkový pretlak 1 polievková lyžica
  • cibuľa 2 ks
  • mrkva 1 ks
  • paradajka1 ks
  • paprika 1 ks
  • zeleň podľa chuti
  • soľ podľa chuti
  • čierne korenie podľa chuti

príprava

  1. Umyjeme a očistíme zeleniny. Dať ich do mlynčeka na mäso, spolu s bylinkami a robiť plnku. Zeleninovú plnku so osolíme a koreníme a posypeme svojim obľúbeným korením. Všetko dobre rozmiešame.
  2. Vezmite panvicu s vekom. Dať do panvice rezance napoly uvarené nech sa dajú ohýbať, a vytvoríme hniezda, do každého stredu dáme 1 lyžicu mletej zeleniny.
  3. Nalejeme vody panvy na polovicu. Rezance osolíme, pokryjeme vekom panvicu a varíme na miernom ohni po dobu 15 minút.
  4. Zmiešajte bravčové a mleté hovädzie mäso, opražíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, paradajkový pretlak a korenie, ktoré sa vám páčia.
  5. Na jemnom strúhadle nastrúhame syr.
  6. Keď uvaríte hniezdo, vypustite vodu. V strede každého hniezda vložte plnku z mäsa a posypeme syrom. Zakryte panvicu s pokrievkou a potom dať na oheň.
  7. Keď vidíte, že sa syr roztaví, môžete dávať na tanier.
Gratulujeme, šťavnaté jedlo je pripravené. Dobrú chuť! Zdieľajte tento lahodný recept so svojimi priateľmi!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>