ŠPAGETY nikdy nevyzerali tak chutne! Uvarte túto maškrtu a pobavíte svoju rodinu a priateľov.
Hniezda z cestovín a mletým mäsom, veľmi chutnéjedlo, ktoré si zamilujú aj vaše deti.
prísady
- cestoviny 1 bal
- mleté bravčovémäso 200 g
- hov. mleté mäso 200 g
- paradajkový pretlak 1 polievková lyžica
- cibuľa 2 ks
- mrkva 1 ks
- paradajka1 ks
- paprika 1 ks
- zeleň podľa chuti
- soľ podľa chuti
- čierne korenie podľa chuti
príprava
- Umyjeme a očistíme zeleniny. Dať ich do mlynčeka na mäso, spolu s bylinkami a robiť plnku. Zeleninovú plnku so osolíme a koreníme a posypeme svojim obľúbeným korením. Všetko dobre rozmiešame.
- Vezmite panvicu s vekom. Dať do panvice rezance napoly uvarené nech sa dajú ohýbať, a vytvoríme hniezda, do každého stredu dáme 1 lyžicu mletej zeleniny.
- Nalejeme vody panvy na polovicu. Rezance osolíme, pokryjeme vekom panvicu a varíme na miernom ohni po dobu 15 minút.
- Zmiešajte bravčové a mleté hovädzie mäso, opražíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, paradajkový pretlak a korenie, ktoré sa vám páčia.
- Na jemnom strúhadle nastrúhame syr.
- Keď uvaríte hniezdo, vypustite vodu. V strede každého hniezda vložte plnku z mäsa a posypeme syrom. Zakryte panvicu s pokrievkou a potom dať na oheň.
- Keď vidíte, že sa syr roztaví, môžete dávať na tanier.
Gratulujeme, šťavnaté jedlo je pripravené. Dobrú chuť! Zdieľajte tento lahodný recept so svojimi priateľmi!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU