Vďaka tomuto nádhernému krému si môžete vychutnať raňajky, natrieť na čerstvý biely chlieb alebo buchtu a podávať s horúcim čajom alebo kávou. Tento krém je možné použiť na výzdobu torty alebo pečiva. Na prípravu budete potrebovať pár surovín a pohár lahodného krému sa za chvíľu ocitne vo vašej chladničke.
Suroviny:
- 70 gramov bielych kokosových čipov
- plechovka sladené kondenzovaného mlieka
- 150-200 g masla
- 200 g bielej čokolády
Postup:
Rozpustíme maslo vo vodnom kúpeli súčasne s bielou čokoládou, miešajte do hladka. Výsledná zmes mierne ochladíme, naliať pohár kondenzovaného mlieka, premiešajte, potom pridajte kokos a opäť sa premieša.
Váš krém je pripravený. V prípade, že sa pripravuje na tortu, potom čakať, a keď v pohode, potom aplikovať na miesto určenia. Ak je redší, potom ho dáme do sklenenej nádobe, prikryjeme pokrievkou a umiestniť ho v chladničke po dobu niekoľkých hodín. Potom krém Raffaello stuhne, bude sa lepšie natierať aj na chleba.
ZDROJ:LIVEINTERNET.RU