Fantastický Raffaello krém z kondenzovaného mlieka, lepší ste ešte nejedli

Vďaka tomuto nádhernému krému si môžete vychutnať raňajky, natrieť na čerstvý biely chlieb alebo buchtu a podávať s horúcim čajom alebo kávou. Tento krém je možné použiť na výzdobu torty alebo pečiva. Na prípravu budete potrebovať pár surovín a pohár lahodného krému sa za chvíľu ocitne vo vašej chladničke.

Suroviny:

  • 70 gramov bielych kokosových čipov
  • plechovka sladené kondenzovaného mlieka
  • 150-200 g masla
  • 200 g bielej čokolády

Postup:

Rozpustíme maslo vo vodnom kúpeli súčasne s bielou čokoládou, miešajte do hladka. Výsledná zmes mierne ochladíme, naliať pohár kondenzovaného mlieka, premiešajte, potom pridajte kokos a opäť sa premieša.

Váš krém je pripravený. V prípade, že sa pripravuje na tortu, potom čakať, a keď v pohode, potom aplikovať na miesto určenia. Ak je redší, potom ho dáme do sklenenej nádobe, prikryjeme pokrievkou a umiestniť ho v chladničke po dobu niekoľkých hodín. Potom krém Raffaello stuhne, bude sa lepšie natierať aj na chleba.

ZDROJ:LIVEINTERNET.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>