Zloženie:
- kuracie filety – 300 g
- cibuľa – 1
- mrkva – 1/2
- kyslá smotana – 3 lyžice
- dijonská horčica – 2 lyžice
- obyčajná horčica – 1-2 lyžice
- múka – 2
- soľ podľa
- vriaca voda – 1 pohár
- rastlinný olej

Pre marinádu:
- 1/2 lyžičky kari a zázvorového prášku
- 0,5 lyžičky soli
- mletá paprika
- 2 lyžičky sójovej omáčky
Príprava:
Kuracie filety nakrájajte na malé prúžky. Pridajte všetky prísady na marinádu. Zmiešajte a nechajte na pár hodín.
Cibuľa nakrájajte na kocky a smažte, občas premiešajte, v rastlinnom oleji až do zlatohnedej, pridajte strúhanú mrkvu. Smažte niekoľko minút na miernom ohni, stále miešajte. Pridajte kuracie filety, posypeme 1 lyžičkou múky. Miešajte a smažte 3 minúty za miešania. Potom nalejte vriacu vodu, soľ na chuť a varíme 2 minúty. Pridajte kysnutú smotanu zmiešanú s 1 čajovou lyžičkou múky, 2 druhy horčice. Rozmiešajte, nechajte variť.
A môžete s kľudom servírovať.
Dobrú chuť!
ZDROJ:fithacker.ru