Fantastické kuracie filety v kyslej omáčke, pri ich komzumácii sa nemusíte obaváť o svoju postavu

Zloženie:

  • kuracie filety – 300 g
  • cibuľa – 1
  • mrkva – 1/2
  • kyslá smotana – 3 lyžice
  • dijonská horčica – 2 lyžice
  • obyčajná horčica – 1-2 lyžice
  • múka – 2
  • soľ podľa
  • vriaca voda – 1 pohár
  • rastlinný olej

Pre marinádu:

  • 1/2 lyžičky kari a zázvorového prášku
  • 0,5 lyžičky soli
  • mletá paprika
  • 2 lyžičky sójovej omáčky

Príprava:

Kuracie filety nakrájajte na malé prúžky. Pridajte všetky prísady na marinádu. Zmiešajte a nechajte na pár hodín.
Cibuľa nakrájajte na kocky a smažte, občas premiešajte, v rastlinnom oleji až do zlatohnedej, pridajte strúhanú mrkvu. Smažte niekoľko minút na miernom ohni, stále miešajte. Pridajte kuracie filety, posypeme 1 lyžičkou múky. Miešajte a smažte 3 minúty za miešania. Potom nalejte vriacu vodu, soľ na chuť a varíme 2 minúty. Pridajte kysnutú smotanu zmiešanú s 1 čajovou lyžičkou múky, 2 druhy horčice. Rozmiešajte, nechajte variť.

A môžete s kľudom servírovať.

Dobrú chuť!

ZDROJ:fithacker.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>