Ak dostanete chuť na domáce langoše, nemusíte čakať na vykysnutie, ale môžete vyprážať hneď. Chutia výborne.
Langoše bez kysnutia
prísady
- 40 dkg múky
- 1/2 balíka prášku do pečiva
- 1 lyžička soli
- 1,5 lyžičky zmesi pizza korenie
- olivový alebo rastlinný olej
- 2 kefír
- 1,5 až 2 dl vody
príprava:
Múku zmiešajte s práškom do pečiva, soľou a korením. Pridajte olej, kefír, potom nalejte vodu a nakrájajte nudle a každý kúsok jemne roztiahnite. Okamžite môžete piecť.
Umiestnite ich do horúceho oleja a piecť chvíľu na každej strane. Umiestnite ich na papierový uterák, aby sa prebytočný olej odsal.
Dobrú chuť k nim!
ZDROJ:receptneked.hu