Fantastické domáce langoše, na ktoré nemusíte čakať kým vykysnú, vymiesite a hneď pečiete

Ak dostanete chuť na domáce langoše, nemusíte čakať na vykysnutie, ale môžete vyprážať hneď. Chutia výborne.

Langoše bez kysnutia

prísady

  • 40 dkg múky
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • 1 lyžička soli
  • 1,5 lyžičky zmesi pizza korenie
  • olivový alebo rastlinný olej
  • 2 kefír
  • 1,5 až 2 dl vody

príprava:

Múku zmiešajte s práškom do pečiva, soľou a korením. Pridajte olej, kefír, potom nalejte vodu a nakrájajte nudle a každý kúsok jemne roztiahnite. Okamžite môžete piecť.

Umiestnite ich do horúceho oleja a piecť chvíľu na každej strane. Umiestnite ich na papierový uterák, aby sa prebytočný olej odsal.

Dobrú chuť k nim!

ZDROJ:receptneked.hu

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>