Famózna bravčová panenka s hubovo- syrovou omáčkou

Neviete čo variť zajtra na obed? Máme pre vás dobrý tip.

Suroviny:

Marináda na mäso:
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Cesnak 4 strúčiky
  • Tymián 1 lyžička
  • Majorán 2 lyžičky
  • Francúzska horčica 1 lyžica
  • Plnotučná horčica
Ostatné suroviny:
  • Nakrájané huby 400 g
  • Bravčová panenka 900 g
  • Syr Gorgonzola 200 g
  • Sadlo 1 lyžica
  • Smotana na varenie 500 ml
  • Biele víno 150 ml
  • Cesnak 4 strúčiky

Postup:

Na panvici zahrejeme masť a celý kus mäska sprudka opečieme po oboch stranách a vyberieme.
Pridáme do tej istej nádoby huby a dusíme, kým sa z nich nevyparí voda.
A potom pridáme smotanu, víno, mäso, syr a všetko dusíme do mäkka a až pokiaľ nezhustne omáčka.Nakrájame mäso.
Hotovo, môžete podávať s opekanými zemiakmi.
ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>