Neviete čo variť zajtra na obed? Máme pre vás dobrý tip.
Suroviny:
Marináda na mäso:
- Soľ a korenie podľa chuti
- Cesnak 4 strúčiky
- Tymián 1 lyžička
- Majorán 2 lyžičky
- Francúzska horčica 1 lyžica
- Plnotučná horčica
Ostatné suroviny:
- Nakrájané huby 400 g
- Bravčová panenka 900 g
- Syr Gorgonzola 200 g
- Sadlo 1 lyžica
- Smotana na varenie 500 ml
- Biele víno 150 ml
- Cesnak 4 strúčiky
Postup:
Na panvici zahrejeme masť a celý kus mäska sprudka opečieme po oboch stranách a vyberieme.
Pridáme do tej istej nádoby huby a dusíme, kým sa z nich nevyparí voda.
A potom pridáme smotanu, víno, mäso, syr a všetko dusíme do mäkka a až pokiaľ nezhustne omáčka.Nakrájame mäso.
Hotovo, môžete podávať s opekanými zemiakmi.
ZDROJ:bidista.com