Expresná paštéta – pozrite sa, aké je to jednoduché

Máte radi paštéty? Ja si ich často robím sama, viem čo si do nich dám. Tento recept je vynikajúci a je vyrobený veľmi rýchlo a je skutočne chutný a lacný. A z tohto receptu máte jednu nádobu s objemom 500 ml, takže ak máte veľkú rodinu, môžete vyskúšať dvojnásobnú porciu. Vyskúšajte to, odporúčam.
 

prísady

  • 30 gramov bravčovej pečene (môže byť aj hydina)
  • 20 gramov sadla
  • cibuľa
  • 1/2 pohára vývaru (môže byť zo zásobného vývaru, ako ho nemáte)
  • čajová lyžička majoránky
  • soľ
  • korenie

príprava

  1. Vložte sadlo do panvice.
  2. Nakrájajte cibuľu, pridajte do sadla, opečte v hrnci 2-3 min.
  3. Pridajte pečeň nakrájanú na kúsky a zalejte vývarom, pridajte majoránku, soľ a korenie a pol hodinu varte na miernom ohni.
  4. Po tejto dobe premiešajte, pokropte s niekoľkými kvapkami maggi.
  5. Nalejeme do pohára a keď vychladne, dáme ho do chladničky, aby bola stuhnutá.

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>