Dvojfarebné cookies, sú ľahké, drobivé s príjemnou chuťou kakaa a doslova sa topia v ústach

Tieto dvojfarebné cookies sú pekné na pohľad a dajú sa ľahko vyrobiť v krátkom čase. Cookies sú ľahké a drobivé s príjemnou chuťou prášku z kakaa valrhona a doslova sa topia v ústach. Môžete buď zmiešať s kakaovým práškom, alebo podľa potreby, aby ste získali dvojfarebnú farbu. Sú skvelé slúžiť kedykoľvek počas dňa alebo pri akýchkoľvek zvláštnych príležitostiach, najmä pre Nový rok, ktorý je hneď za rohom.

Dvojtónové cookies

Ľahké a drobivé s príjemnou chuťou kakaového prášku valrhona a doslova sa topia v ústach.

prísady:

  • 160 masla mäkkého na dotyk
  • 80 ľadového cukru preosiateho
  • vajcia strednej veľkosti
  • 200 g polohrubej múky alebo hladkej múky preosiatej
  • lyžička vanilkového extraktu
  • polievková lyžica kakaového prášku

Inštrukcie:

  • Šľahačom vymiešajte maslo a cukor na polevu premiešajte strednou rýchlosťou, kým nie sú ľahké a pápernaté.
  • Nižšiu rýchlosť pridajte vanilkový extrakt a pomaly pridajte do rozšľahaného vajíčka, kým sa dobre nezmiešajú, potom múku, po lyyžiciach.
  • Zastavte stroj a dobre zložte zmes gumovou stierkou. Rozdeľte zmes na dve časti a pridajte kakaový prášok do jednej zmesi, dobre rozmiešajte.
  • Pripravte vrecko vybavené hviezdicovým hrotom, na jednu stranu pipetovacieho vrecka preneste kakaové cesto a na druhú stranu hladké cesto.
  • Každý koláč umiestnite na plech na pečenie a pečte ho v predhriatej rúre na 180 ° C asi 15 minút. Pred uložením vo vzduchotesnej nádobe nechajte cookies vychladnúť na drôtenom stojane.

Foto postup:

 

ZDROJ:anncoojournal.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>