Tento kečup som v minulom roku robila viackrát, pochúťka! Je to stručne opísané, ale nemá chybu, tu je recept:
Suroviny:
- 3 kg rajčín
- 0,5 kg jabĺk
- 0,25 kg cibule
Postup:
Všetky suroviny nakrájame a dáme variť, kým je cibuľa mäkká. Rozmiešajte mixérom a varíme až do požadovanej hustoty, varíme asi 50 minút Pred ukončením varenia pridajte soľ 1,5 lyžice a 1,5 šálky cukru, nezabudnite miešať, inak. Môžete pridať červenú papriku, čierne korenie na chuť, 50 g jablčného octu, odstráňte z ohňa a nalejte do pohárov.

Potom zavrite poriadne poháre a otčte ich naopak. Prekrite dekov, aby pomaly vychladol. A na druhý deň ich môžete poukladať do komory.
Dobrú chuť!
ZDROJ:stranamam.ru