Domáci kečup, je tak dobrý, že môžete spraviť hneď dve dávky

Tento kečup som v minulom roku robila viackrát, pochúťka! Je to stručne opísané, ale nemá chybu, tu je recept:

Suroviny:

  • 3 kg rajčín
  • 0,5 kg jabĺk
  • 0,25 kg cibule

Postup:

Všetky suroviny nakrájame a dáme variť, kým je cibuľa mäkká. Rozmiešajte mixérom a varíme až do požadovanej hustoty, varíme asi 50 minút Pred ukončením varenia pridajte soľ 1,5 lyžice a 1,5 šálky cukru, nezabudnite miešať, inak. Môžete pridať červenú papriku, čierne korenie na chuť, 50 g jablčného octu, odstráňte z ohňa a nalejte do pohárov.


Potom zavrite poriadne poháre a otčte ich naopak. Prekrite dekov, aby pomaly vychladol. A na druhý deň ich môžete poukladať do komory.

Dobrú chuť!

ZDROJ:stranamam.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>