Domáci bylinkový syr s medvedím cesnakom, príprava je veľmi jednoduchá a neobsahuje žiadne chemické látky

To čo si pripravíte doma s vlastnými surovinami je dobrou cestou pre vaše telo a zdravie. My sme si pre vás pripravili recept na prípravu domáceho syra s použitím medvedieho cesnaku. Pripraviť domáci syr vôbec nie je také zložité ako by ste si mysleli a ak patríte k ľuďom, ktorí uprednostňujú slané pred sladkým, tak je to pre vás ako stvorené.

Postup:

1.) Mlieko nechajte ohriať na jemnom ohni a pridajte soľ.
2.)Vo vedľajšom hrnci si zmiešajte kyslú smotanu s vajíčkami a ohrievajte tiež na jemnom ohni.
3.) Bylinky môžete použiť podľa vlastného výberu a nakrájajte ich na drobno.

4.) Keď mlieko začne vrieť, stiahnete oheň a pridajte pripravenú zmes z kyslej smotany.
5.) Následne povaríte ešte 5 minút a keď sa začnú tvoriť mierne hrudky, pridajte bylinky.
6.)  Na sitko si pripravte gázu a hotovú zmes prelejte cez sitko, nechajte odstáť hodinku a následne odložte hotový syr do chladničky na 4 hodiny.

Dobrú chuť.

ZDROJ.ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>