Domáca pečeňová paštéta! Keď ju ochutnáte budete ľutovať, že ste o tomto recepte nevedeli skôr

Po tomto recepte, vaša ruka už nikdy nesiahne po kúpe v obchode!

Pečeňová paštéta doma, varená s aromatickými koreninami, cibuľou a mrkvou, bude vaším obľúbeným jedlom!

Domáca pečeňová paštéta

ZLOŽENIE

  • 1 kg pečene
  • 3 cibule
  • 2 mrkvy
  • 100 g masla
  • sušené korenie: paprika, cesnak, koriander, zeler, korenie, bazalka, sušené byliny, horčica, slané, bobkový list

VARENIE

Pre túto nádhernú paštétu môže byť vhodná každá pečeň: bravčová, hovädzia, kuracia. Pripravte všetky potrebné prísady, vyčistite pečeň od  žíl a nakrájajte na malé kúsky. Umiestnite ich do malej panvice, naplňte vodou a vývarom a odtrhnite penu, šuminy.

Nakrájajte cibuľu na krúžky, mrkvu na strúhadle. Orestujte zeleninu v rastlinnom oleji.

Osoľte mrkvu a cibuľu, pridajte korenie. Pridajte mäkkú pečeň k zelenine, ľahko osmažte, na konci pridajte bobkový list. Nechajte pečeň trochu ochladnúť a potom zmiešajte so 100 g mäkkého masla s mixérom.  Prejdite pečeň so zeleninou 2 krát cez mlynček na mäso cez jemný rošt.

Zmiešajte pečeň s maslom až do homogénnej konzistencie.

Jemné občerstvenie je pripravené!

Bude to chutnejšie, ak budete servírovať paštiku s čerstvou petržlenovou vňaťou. Kulinársky proces sa zdá byť zdĺhavý, v skutočnosti nie je ťažké variť paštétu. Rozhodne stojí za námahu, také lahodné a kvalitné jedlO nie je možné zakúpiť v obchode! Tak vzácny recept je zriedka nájdený! Nezabudnite povedať svojim priateľom o ňom, ani si nemôžete predstaviť, akú budú mať radosť …

ZDROJ:webvinegret.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>