Delikátne, šťavnaté kuracie prsia v pomarančovej omáčke

Ak nastal okamžik, keď sa takéto jedlo začína javiť ako nudné, môžete všetky rovnaké produkty variť novým spôsobom. Takže ste vedeli, že kura môže „znieť“ novým spôsobom, pridať do neho trochu ovocnej šťavy?

Plátky kuracieho filé v pomarančovej omáčke môže byť uvarené za pol hodinu. Niekoľko lyžičiek ryže na tanieri a na vrchole lahodné kuracie v pomarančovej omáčke znie nádherne a hovorí o vkuse.

Kuracie mäso v pomarančovej omáčke

prísady:

  • kurace prsia 2 kusy
  • vajcia 3 kusy
  • tabasco 1 lyžička
  • soľ 2 lyžičky
  • čierne korenie 0,5 lyžičky
  • pšeničná múka 130 g
  • kyslá smotana 60 g
  • pomarančový džús 130 ml
  • kečup 4 polievkové lyžice
  • pomarančová kôra 2 polievkové lyžice

príprava:

  1. Mäso nakrájajte na malé kúsky.
  2. Zmiešajte vajcia, 1 lyžičku soli a tabaskovú omáčku a všetko premiešajte.
  3. Mix múky, 1 lyžička soli a tiež korenie. Potom mäso rólujte v suchej zmesi. Osmažte jemne v panvici na vyprážanie. Potom prejdite na plech na pečenie pokrytý fóliou. Pečte 15 minút pri teplote 180 ° C.
  4. Zmiešajte zakysanú smotanu, kečup, pomarančový džús a kôru. Dajte omáčku do hlbokej panvice. Premiestnite kúsky kurčiat do neho. Varte na nízkej teplote, až kým sa omáčka naprevarí.
Posypeme chutný pokrm nakrájanou zelenou cibuľou a odvážne podávame na stôl.
Zdieľajte recept, ktorý bude robiť doma každý, kto ho ochutná!
ZDROJ.sovkusom.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>