Cibuľa plnená plnkou z akéhokoľvek mäsa, obalená slaninou, obľúbené jedlo môjho muža

Nechajte svoju rodinu bez tohto magého jedla! Takmer akýkoľvek druh oblohy sa k nemu hodí, ale ak to urobím, zvyčajne používam hranolky. V lete je možné ho pripraviť na grile.

zloženie:

  • 2 veľké cibule
  • 50 dkg mletého bravčového mäsa alebo hovädzieho mäsa
  • 1 balíček nakrájanej slaniny
  • 1 nakrájanú cibuľu
  • petržlen
  • 10 dkg húb
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžica štipľavého kečupu
  • polievkové chlebové drobky
  • soľ
  • korenie

príprava:

Predhrete rúru. Cibuľu odlúpnite a rozrežte na dve časti, najväčšie vrstvy nechajte a oddeľte na táké tvary ako sú na obrázku. Menšie časti pokrájajte na drobno.

Mleté mäso, nakrájanú cibuľu, nakrájané huby, petržlen, kečup, koreniny a strúhanka a dajte do misy premiešame.

Urobte z mäsy guľky, ktoré sa budú dať vložiť do polovíc cibuľových vrstiev.

Potom cibuľu obaľte so slaninou a upevnite špáradlom, aby pevne držali v pekáči.

Položte na vyolejovanú misu a dajte piecť na 200 stupňov asi 40 minút.

Hotovo!

ZDROJ.bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>