Cesnaková tinktúra, ktorá vás nakopne a vylieči stovky chorôb

Upozorňujem na vynikajúci výrobok, ktorý osloví všetkých vašich hostí a blízkych. Voňavý nakladaný cesnak ako desiata, každý má rád, a keď je stále varený s repou, nemá ničoho podobného. Chrumkavé voňavé klinčeky z nakladaného cesnaku budú pre každú sviatočnú hostinu najlepším riešením, napíšte receptúru.

zloženie:

  • cesnak – 1/2 kg
  • repa – 1/2 ks
  • kôprové vetvičky
  • pre marinádu:
  • voda – 1/2 l
  • soľ – 1 polievková lyžica. l
  • granulovaný cukor – 1 polievková lyžica
  • ocot 9% – 50 ml
  • bobkový list – 1 ks
  • klinčeky – 2 ks
  • hrášok čierneho korenia
Spôsob varenia:
Pripravte cesnak: odstráňte vrchnú vrstvu, pričom si zachováte integritu hlavy.

Varte v malom množstve vody, namočte doň cesnak a varte 3 minúty.

Potom cesnak ochla%ďte v studenej vode.
 
Rezu repy nakrájajte na plátky.

Vezmite pripravenú nádobu, položte niekoľko plátok repy a vetvu kôpru.
 
Potom striedavo rozprestierame všetky hlavy cesnaku a zvyšné plátky repy.

Marinádu uvarte:

Prevarte vodu, nalejte soľ.
Pridajte granulovaný cukor.
Vložte bobkový list a korenie, nalejte ocot.
Obsah plechovky zalejte marinádou.
Zaklopte veko.
Lahodný a voňavý cesnak marinovaný repou bude pripravený o 15 – 20 dní. Bon chuť!

Užívajte 1 čajovú lyžičku 3 krát denne po dobu jedného mesiaca.

S cieľom odstrániť soľ z tela, zvýšiť pracovnú schopnosť, vyčistiť krv, zlepšiť imunitu a posilniť sladkosti. Silne posilňuje telo, čistí krv a redukuje telo.

Prebytočný tuk sa odstraňuje a vylučuje sa výmena látok. Nezastupiteľné z dôvodu chorôb žien a zápalov. Jemne očistí celé telo.

ZDROJ:kulina.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>