Bravčové pečené na smotane s hubami a pórom, hotový kulinársky zázrak

Ak chcete uvariť dobrú večeru alebo obed, nemusíte sa trápiť dlhým rozmýšľaním. Ak máte v chladničke kus bravčového mäsa, niekoľko húb a pár stoniek póru, kúpte si smotanu a urobte jednoduchý kulinársky zázrak.

Dnes vám povieme, ako pečieme bravčové s hubami a pórom na smotanovej omáčke. Recept je taký jednoduchý, ale hlavnou podmienkou je udržať mäso v marináde pred pečením. Verte mi, nebudete ľutovať!

prísady:

  • šampiňóny 500 g
  • pór 500 g
  • bravčová panenka 600 g
  • olej 2 -4 polievkové lyžice
  • smotana 500 ml
  • soľ na chuť

príprava

Bravcové umyjeme a nakrájame na kocky, huby umyjeme a nakrájame na vačšie kúsky, pór umyjeme a nakrájame na hrubšie kolieska.
Vo vačšej nádobe rozohrejeme olej a mäso dobre opečieme zo všetkých strán. Po opečení mäso posolíme a pridáme na mäso pór, huby, premiešame a podlejeme horúcou vodou, tak, aby to bolo čiastocne ponorené.
Privedieme vodu do varu, prikryjeme pokrievkou, stíšime a dusíme do mäkka.
Keď je mäso mäkké, smotanu v hrnčeku rozšľaháme s múkou a vlejeme na mäso premiešame a dolejeme ostatok smotany. Necháme zovrieť, pridáme nasekanú petrzlenovú vňať a podľa svojej chuti ešte posolíme. Vynikajúco sa hodí k ryži.

Vychutnajte si každý kúsok a nezabudnite zdieľať recept s priateľmi. Bon appetit!
ZDROJ:sovkusom.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>