Bravčové mäso v ananáse, obalené slaninou, skúste tento experiment a verte, výsledok vás príjemne prekvapí

Nie je žiadnym tajomstvom, že skutočné majstrovské dielo sa často narodí z najviac neočakávaných myšlienok a ich kombinácií. To je, ako môžete popísať fantasticky chutné jedlo, ktoré chceme s vami variť.

zloženie

  • ananás 1 ks
  • slanina 12 ks
  • bravčové mäso 600 g
  • jablčný ocot 2 dcl
  • soľ pre chuť
  • čierne korenie pre chuť
  • korenie na mäso pre chuť

príprava

Ak chcete začať očistite ananás, nie odrezať hornú a dolnú časť.

S ostrým nožom, rozrezať na polovicu. Od polovice treba vyrezať vnútro tak, aby sa mohlo do neho dať potom mäso.

Bravčové okoreníme podľa chuti. Pomalým otáčaním mäso okorenené sa umiestni do pol ananásu.

Ananás posypeme korením a zabaľte do tenkých plátkou slaniny. Pred odoslaním pokrm do rúry, môžete naliať na slaninu jablkovú šťavu, aby sa zlepilo. Tento postup sa opakuje každých 20-30 minút.

Ak sme už tak v polovici pečenia ostáva len dať ananás do rúry a pečieme do tej doby, kým neuvidíte, že mäso je pripravené. Optimálna teplota pečenia – 240 stupňov.

Namiesto bravčového mäsa môžete použiť akékoľvek iné mäso, kuracie stehná sú tiež ideálne. Niektorý ananás sa rozpadá pri varení, ale ak budete postupovať v správnej teplote, nestane sa to. Experimentujte a budete príjemne prekvapení, s výsledkom.
Podeľte sa o túto skvelú recept so svojimi priateľmi, aby aj oni mohli oceniť toto kulinárske majstrovské dielo!
ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>