Nie je žiadnym tajomstvom, že skutočné majstrovské dielo sa často narodí z najviac neočakávaných myšlienok a ich kombinácií. To je, ako môžete popísať fantasticky chutné jedlo, ktoré chceme s vami variť.
zloženie
- ananás 1 ks
- slanina 12 ks
- bravčové mäso 600 g
- jablčný ocot 2 dcl
- soľ pre chuť
- čierne korenie pre chuť
- korenie na mäso pre chuť
príprava
Ak chcete začať očistite ananás, nie odrezať hornú a dolnú časť.
S ostrým nožom, rozrezať na polovicu. Od polovice treba vyrezať vnútro tak, aby sa mohlo do neho dať potom mäso.
Bravčové okoreníme podľa chuti. Pomalým otáčaním mäso okorenené sa umiestni do pol ananásu.
Ananás posypeme korením a zabaľte do tenkých plátkou slaniny. Pred odoslaním pokrm do rúry, môžete naliať na slaninu jablkovú šťavu, aby sa zlepilo. Tento postup sa opakuje každých 20-30 minút.
Ak sme už tak v polovici pečenia ostáva len dať ananás do rúry a pečieme do tej doby, kým neuvidíte, že mäso je pripravené. Optimálna teplota pečenia – 240 stupňov.