Avokádové prekvapenie! Túto vitamínovú nádheru musíte vyskúšať

Už dlhý čas známe a používané iba ako pikantný dip, stále viac ľudí objavuje výhody a rozmanitosť avokáda. Mäkké zelené ovocie môžete použiť v sladkých aj výdatných jedlách. Môžete ich použiť na krémy na šaláty a šaláty, ale tiež ako filé na grile alebo na obaľovanie. Jej najväčšou výhodou je však to, že šikovne nahrádza tradičné tuky ako maslo svojou nízkokalorickou a vitamínovou bohatosťou. Zdá sa, že na tom nezáleží, urobte z tendra Butterbirne hlavný chod.

Potrebujete (na 1 porciu):

  • 1 avokádo
  • 1 vajce (pošírované)
  • 5 plátky slaniny
  • trochu rastlinného oleja

Takto to funguje:

Rozdeľte avokádo a vyberte jadro. Okrem toho pridajte lyžicu do veľkosti výsledného otvoru pre veľkosť kuracieho vajca a odstráňte šupku ovocia.

  

Vajce sa musí uvariťNajlepšie sa to dá dosiahnuť týmto spôsobom: Vložte kúsok lepiacej fólie do malej misky a do fólie dajte vajíčko. Dajte pozor, aby žĺtok zostal nedotknutý. Fóliu uzavrite kúskom pečenej šnúry do malého vrecka a vložte ju na 4 minúty do vriacej vody. Vajce tak získa dokonalý tvar, ktorý sa zmestí do avokáda.

 

Uvarené vajce uvoľnite z fólie a vložte do avokáda, ktorého polovice potom znova komprimujte.

Aby boli pevné, úplne ich zabalte do plátkov slaniny.

Nakoniec je slanina avokádo zo všetkých strán vyprážané chrumkavé v horúcom oleji.

Zručne predstavené je na stole povolené prekvapenie veľkého vajíčka.

 

Možno je avokádové prekvapenie tým správnym jedlom na Veľkú noc alebo vianoce, koniec koncov je vajíčko v strede- aj keď si ho musíte najprv vyhľadať.

ZDROJ:leckerschmecker.me

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>