Ako urobiť steak na panvici za 5 minút? Krok za krokom recept so špeciálnou marinádou

Jeme mäsové výrobky takmer každý deň. Proces varenia vyžaduje dlhodobé tepelné spracovanie, takže zriedka kedy jeme steaky. Ale ak pripravíte špeciálnu náplň, mäso v panvici sa nepraží dlhšie ako 5 minút.

Ako urobiť mäso na panvici za 5 minút

Predložený recept vám umožňuje získať jemné a šťavnaté mäso za takmer pár minút.

Zloženie :

  • mäso (akékoľvek) -0,5 kg
  • vajcia – 2 kusy
  • horčica – polievková lyžica
  • rastlinný olej – polievková lyžica
  • škrob – polievková lyžica
  • soľ, korenie – čajová lyžička
  • sezam – 2 čajové lyžičky

Príprava :

Najprv musíte pripraviť náplň. Aby ste to dosiahli, musíte rozmiešať na homogénnu hmotu vajcia, škrob, horčicu, koreniny a soľ. Horčica môže byť použitá ľubovoľná, takže môžete dokonca mierne zmeniť chuť misky zakaždým, keď budete variť. Potom nakrájajte mäso. Najlepšie je nakrájať na malé kocky, aj keď to môže byť vo forme steakov. Mäso dáme do marinády, aby úplne pokryl výrobok. Nechávame v chladničke na noc. Obrovským prínosom je, že takýto výrobok možno uchovávať niekoľko dní.

Proces vyprážania:

Predhrievajte panvicu a nalejte olej. Dajte kusy mäsa do panvice, smažte zo všetkých strán. Pri vyprážaní posypeme sezamovými semenami. Akonáhle sa na mäse objavila červená kôra, mäso je pripravené.

Snažte sa uľahčiť si svoj vlastný život bez toho, aby ste museli strácať čas dlhým státím pri sporáku. Rýchlo pripravte a uvoľnite sa. Zajtra a po zajtra si môžete na raňajky alebo obedom hýčkat svojich blízkych s rýchlo pripraveným mäsom.

Bon appetit!

ZDROJ:headinsider.net

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>