Ako si vyrobiť majonézu bez pridania oleja

Je veľmi chutná a veľmi zdravá a jesť ju môžu aj ľudia s vysokým obsahom cholesterolu!

Majonéza bez oleja. Majonéza môže byť vyrobená bez oleja v rovnakej lahodnej forme a dokonca zdravšia! Pozrime sa, ako si túto pochúťku môžeme vyrobiť doma!

Potrebné prísady:

  • 1 žĺtok na tvrdo uvarený
  • 1 surový vaječný žĺtok
  • 1 polievková lyžica horčice
  • 4-5 polievkové lyžice tvarohu
  • soľ podľa chuti

Spôsob prípravy je nasledovný: Vaječné žĺtky sa zmiešajú s horčicou a potom sa za stáleho miešania postupne pridá tvaroh. Soľ podľa chuti a môžete jesť zdravú majonézu!

ZDROJ:twice.hu

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>