Ak si chcete pripraviť perfektné palacinky, vyberte majonézu z chladničky a začnite

Hľadáte perfektný recept na palacinky? Gratulujem, je pred vami. Naučíme vás, ako pripravovať palacinky s majonézou, nikdy nelietajú, ukázalo sa, že sú mäkšie ako mlieko.

Majonézové palacinky

Takéto palacinky môžete jesť s džemom, džemom, medom. Ak nemáte radi cukor, pridajte mäso, tvaroh a huby.

prísady:

  • Pol litra teplej vody
  • 9 polievkových lyžíc múky
  • 2 polievkové lyžice majonézy
  • 2 vajcia
  • 2 polievkové lyžice cukru
  • 15 gramov vanilkového cukru
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • soľ

príprava:

1. Majonézu, vajce, cukor, soľ a vanilkový cukor rozmiešajte pomocou mixéra.

2. Pridajte teplej vody a múku, dobre premiešajte, nalejte olej. Cesto nechajte stáť 20 minút.

3. Trochu oleja naneste iba raz na začiatku praženia. Zapnite stredný oheň.

4. Cesto rovnomerne rozdeľte na panvicu, palacinky pečte 1-2 minúty na oboch stranách!

5. Teplé palacinky priveďte na stôl a podávajte podľa potreby s čím koľvek.

Palacinky s majonézou sú bezkonkurenčné, budú vám chutiť.

ZDROJ:genius.ge

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>