Ak chcete urobiť chrumkavé hranolky bez kvapky oleja, musíte nasledovať tento neuveriteľný recept

Ľudia milujú zemiaky. Je ľahké ich uvariť a sú vynikajúce. Môžete variť veľa jedál s touto neuveriteľnou zeleninou. Sú lahodné bez ohľadu na to, ako si ich varíte, dusíte alebo pečiete. Francúzske hranolky sú však najslávnejší recept.

Toto jedlo je milované a jedené každým. Ak chcete dodať im dodatočnú chuť, ľudia zvyčajne ich konzumujú s kečupom, majonézou alebo korením. Francúzske hranolky majú úžasnú chuť a príjemnú arómu.

Sú mäkké vo vnútri a chrumkavé z vonku. Avšak, pretože sú varené v množstve oleja, sú veľmi škodlivé pre telo. Nebojte sa, pretože máme pre vás dokonalé riešenie. Nemusíte ich prestať jesť.

Našťastie si ho môžete vychutnať kedykoľvek budete chcieť, máme užitočnú verziu hranoliek

Najlepšie zo všetkého môže byť varené bez jednej kvapky oleja

Budete potrebovať:

  • 5 do 7 zemiakov
  • 2 vaječné bielky
  • trochu soli na chuť
  • sladkú papriku na chuť

Varenie:

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je odlúpnuť zemiaky. Rozrežte ho na malé kúsky. Potom musíte oddeliť vaječné bielky a rozmiešať ich do peny. Pridajte do peny koreniny.

Uistite sa, že je všetko dobre premiešané. Ďalším krokom je položiť zemiaky na plech na pečenie a poliať ich pripravenou penou. Rúru musíte predhrievať na hodnotu 200-220 stupňov.

Pečieme ich 7-10 minút. Uistite sa, že zemiaky sú na povrchu zlaté.

Jediná vec, ktorú musíte urobiť, je jesť. Ak chcete zlepšiť chuť, môžete pridať čo chcete. Užite si ich!

ZDROJ:fithacker.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>