Dnes si pripravíme šťavnaté bravčové mäso so syrom a slaninou. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Všetci členovia rodiny. Mäso má úplne božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať. Musíte si ho vyskúšať pripraviť, najlepšie ešte dnes.
Uvidíte, že chuť Vás milo prekvapí. Kombinácia mäsa a syra je jednoducho geniálny. Na tomto receptu si musí pochutnať naozaj každý!

INGREDIENCIE:
- 1 kg bravčového mäsa
- 10 dkg strúhaného syra
- 10 dkg anglickej slaniny
- 2 PL oleja
- 1 dl smotany
- korenie
- soľ
POSTUP:
- Z oboch strán osmažte mäso vcelku, v horúcom oleji. Osmažené mäso nakrájajte na menšie plátky. Na každý plátok dajte slaninu a zasypte syrom.
- Náplň môžete obohatiť cibuľkou a šunkou. Naskladajte mäso do alobalu, zalejte olejom, v ktorom bolo mäso vyprážané, pridáme pár lyžičiek vody a stlačíme okraje fólie k sebe
- Nalejte dva poháre vody do zapekacej misy a do nej vložte alobal s mäsom. V predhriatej rúre pečte jednu hodinu na vysokú teplotu.
- Potom mäso vypnite, vytiahnite, odbalte a dajte na tanier. Soľ a korenie zmiešajte so smotanou.
- Trochu zmes prehrejte v hrnci a nalejte na mäso. Máme hotovo! Dobrú chuť!
- Zdieľajte tento báječný recept na zapečené bravčové mäso so syrom a slaninou is Vašimi priateľmi. Určite si tiež pochutnajú!
ZDROJ:ketkes.com