Vzdušné lievance so škoricou polevou, budete ľutovať keď ich nevyskúšate spraviť

 Palacinky – obľúbená pochúťka zo všetkých. K dispozícii je široká paleta receptov, ale to je obzvlášť dobré, pretože obsahuje škoricu. Nebude to len jedlo voňavé a chutné, ale tiež prínosom pre vaše telo.

Lievance so škoricou – veľká misa, ktorú si môžete dopriať aj celá vaša rodina. Proste dúfam, že vám budú chutiť!

prísady:

  • mlieko 3 poháre
  • kukuričný škrob 2 lyžice
  • prášok do pečiva 6 lyžíc
  • cukor 6  lyžíc
  • slnečnicový olej 0,75 dcl
  • soľ 1 lyžica
  • vajíčko 1 ks
  • pšeničná múka 3 poháre
  • škorica 2 lyžice
  • trstinový cukor 10 lyžíc

 príprava:

V miske zmiešajte mlieko, kukuričný škrob, prášok do pečiva, biely cukor, 6 lyžíc oleja, soľ, vajce a múku. Dôkladne ušľahajte všetky ingrediencie, nenechať hrudky. To je veľmi výhodné, to urobiť s pomocou mixéra.

1 (64)

V samostatnej miske zmiešajte 0,5 pohára slnečnicový olej, škorice a hnedého cukru. Dôkladne premiešajte všetko.

2 (59)Potom sa nalejte do zmesi 2 lyžice  múky a miešajte, aby konzistencia hmoty sa stala homogénna bez hrudiek.

Potom hmotu dajte do striekačky alebo plastovej fľaše s tryskou a naplniť škoricou.

Vyhrejte panvicu pri vysokej teplote, a potom znížte a omastite olejom. Pečieme cesto ako palacinky.

Vezmite striekačku pretrepte a stlačením robte na cesto špirály.

Akonáhle zistíte, že palacinky sú pokryté bublinami, opatrne otočiť a smažíme na druhej strane. Dávajte pozor, aby cukor nehorel. Než sa vrhnete na ďalšie pečenie palaciniek panvu, zotrite papierovým uterákom, aby sa odstránili zvyšky so škoricovou náplňou.

Lievance by mali byť podávané teplé, môžete si naliať svoj obľúbený med alebo sirup.

ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>