Pripravte si banánové „BONJOUR“, fantastický nepečený dezert

Potrebujete mať vždy na stole sladkosti? Ja zbožňujem banjour – jemné, vzdušný, s obľúbenou banánovou príchuťou. Ukázalo sa, že je celkom možné pripraviť ich doma. Tento recept je ešte prirodzenejší, čo znamená, že v ňom nie sú žiadne konzervačné látky a deti budú šťastné z takéhoto dezertu. Tu je recept.

Banánové „BONJOUR“

Suroviny:

  • 1 čokoláda
  • 4 – 5 banánov
  • nasekané arašidy

Postup:

 

Banány nakrájané na plátky a vložte do mrazničky. Pripravte si čokoládové formy.

Za týmto účelom namažte poloblúkové silikónové formy s čokoládou. Niekedy je potrebné aj na viac krát, podľa toho koľko čokolády chcete na vrch dezertu mať.  A tiež to vložte do chladničky stuhnúť. o nie je veľmi tenké, tento postup by sa mal opakovať niekoľkokrát, aspoň 2.

Ďalej si olúpeme ostatné banány a položíme ich do mixéra. Urobíme banánovú penu, chcem vás varovať! „Ihneď ako ste vyrobili penu, vložte ju do čokoládových foriem, pretože sa zmes začne rozpúšťať a my to nepotrebujeme.

Dajte toľko banánovej peny tak, aby ich z formy nebolo vidieť. Vzhľadom k tomu, že mi zbožňujeme arašidy posypali sme ich rezanými arašidmi a znovu vložíte do mrazničky až do zmrazenia.

Pred podávaním odstráňte a nechajte niekoľko minút stáť.

Mňam!

ZDROJ:/di-via.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>