Pečená špargľa so slaninkou, fantastické jedlo za 10 minút

Originálne jedlo, ktoré si sami potešíte a ošetríte hostí počas večere, je pripravené do 10 minút. Špargľa je lepšie zvoliť zelenú, je voňavejšia. Uprednostnite výhonky strednej hrúbky.

Špargľa v slanine

Zložky:

  • 12 výhonkov špargle
  • 4 prúžky slaniny
  • podľa chuti – tymián, rozmarín

Postup:

Urobte „zväzok“: 3 výhonky špargle zabaľte plátkom slaniny.

Vyprážajte pár „zväzkov“ v panvici na vysokej teplote z dvoch strán a dajte do misy tymián.

Hotové jedlo ochutíme rozmarínom, tymiánom podľa chuti.

ZDROJ:testosam.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>