Nepečený tvarohový koláč s piškótami a broskyňami, táto nádherná pochúťka si vyžaduje len 10 minút vášho drahocenného času

Nenápadná jemnosť, ktorej sa nedá odolať, budete ťažko čakať, kým sa ochladí!

Zloženie:

  • 250 g tvarohu
  • 375 ml mlieka
  • 2 lyžice cukru
  • 15 g želatíny
  • 1 balíček piškót
  • 3 broskyne
  • 1 polievková lyžica kakaa
  • rumová aróma
  • niekoľko lyžíc mlieka (na zalievanie)
  • 150 g čokolády
  • 200 ml šľahačky
  • čerešne

Príprava:

Želatína sa umiestni do mlieka a zahrieva sa pomaly. Keď sa taví teplé mlieko a želatína, odoberte z kachlí a pridáme tvaroh a zmiešame. Pridajte 2 polievkové lyžice cukru. Do odnímateľnej formy umiestnite na dno piškóty a nalejte polovicu tvarohového mixu. Druhú polovicu tvarohu rozmiešajte s kakaom a odložte. Na prvú vrstvu poukladajte rovnomerne 2 spojené piškóty s nakrájanou broskyňou. Pokropíme s mliekom zmiešaným s rumovou arómou. Na to rozotrieme kakaový tvaroh. Dáme do chladničky cez noc, alebo aspoň na pár hodín. Vytiahneme z formy a na vrch dáme šľahačku, čokoládové ostružliny a zostávajúce broskyne, čerešňami ozdobíme tortu.

ZDROJ:humormagazin.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>