Najlepší prírodný nápoj na posilnenie kolien, zbaví bolesti už za pár dní a obnoví chrupavku

Ako starneme, bolesť kĺbov sa stáva bežným zdravotným problémom pre mnohých ľudí, ktorí potrebujú nájsť spôsob, ako zmierniť denné bolesti.

Bolesť kĺbov však nie je len dôsledkom starnutia, pretože to môže byť spôsobené aj nasledujúcimi faktormi:

Osteoartritída – dochádza v dôsledku opotrebovania ochrannej chrupavky na konci kostí, najčastejšie v bedrách, chrbtici, kolenách a rukách.

Poranenie – Post-traumatická artritída a bolesť môžu často pokračovať aj po uzdravení poškodenej časti tela.

Nedostatok vitamínu D – to je životne dôležité pre zdravie kostí a jeho nedostatok vedie k slabým svalom, krehkým kostiam, zlomeninám, bolesti a citlivosti.

Avšak, bez ohľadu na príčinu bolesti kĺbov, existuje jedna zložka, ktorá môže zbaviť všetky príznaky a upokojiť bolesť – želatína.

Vyrába sa z varu zvieracích kostí, kože a chrupavky, ako spôsob extrakcie kolagénu, ktorý je vláknitým materiálom, ktorý ich spája. Potom sa spracováva, kým sa nedosiahne forma želatíny.

Dr.Mercola vysvetľuje úlohu kolagénu:

„Kolagén je najbežnejší proteín – a najbohatšia látka – vo vašom tele, druhý na vodu.

Existuje takmer dvadsať typov kolagénu, ale tri typy tvoria 80 až 90 percent kolagénu vo vašom tele: Typy I, II a III.

Typy I a III sa vyskytujú hlavne vo vašej koži, kostiach, väzych a šľachách. Kĺbová chrupka je väčšinou kolagén typu II.

Keď ste mladí, vaše telo produkuje dostatok kolagénu, aby udržal tkanivá poddajné a mladistvé. Táto zmena sa však zmení po prejdení v polovici 20. rokov. Keď dosiahnete 40 rokov, schopnosť vášho tela produkovať vlastný kolagén sa zníži. Vaša produkcia je viac ako polovica mladistvých úrovní do 60 rokov. “

„Pokrok vo veku zohráva úlohu pri klesajúcich úrovniach, ale nie je jediným vinníkom. Tu sú len niektoré faktory životného prostredia, životného štýlu a výživy, ktoré môžu ovplyvniť produkciu vášho tela a urýchliť stratu kolagénu, čo ovplyvňuje celkovú mladosť pleti:

  • nedostatok živín (aminokyselín, vitamínov a minerálov)
  • hormonálnej nerovnováhy
  • cukor a prebytok sacharidov
  • fluoridu vo vode
  • stres a trauma
  • prebytok voľných radikálov
  • alkohol
  • kofeín
  • neaktivita
  • nedostatočné spánku
  • nadmerné slnenie „

Želatína

Je bohatá na aminokyseliny a tvorí 98-99% bielkovín, takže jeho spotreba zlepšuje zdravie kostí a kĺbov a posilňuje chrupavku. Môže sa užívať v rôznych formách, vrátane piluliek a prášku, alebo prostredníctvom morského hovädzieho, bravčového alebo kuracieho mäsa.

Tu je vysvetlenie rôznych typov práškovej želatíny a kolagénu:

Prášok želatíny – Môže byť ochucený alebo neochucený a je najlepšie použitý v receptoch
Kolagénový prášok – Najlepšie je miešať v teplých a studených nápojoch
Morský kolagén – Je to dobrá alternatíva, ak sa vyhnete hovädzím alebo bravčovým mäsom, pretože je vyrobená z kostí, chrupavku a kožu morských živočíchov

Napriek tomu sa uistite, že želatína, ktorú kupujete, je vysokokvalitná, od kŕmnych a voľne žijúcich zvierat. Vyhnite sa chemickým a pesticídne ošetreným pasienkam a ak je to možné, vyberajte, aby sa získali z krajiny, ktorá je bližšie k domovu.

Čo je fakt, že pridaním želatíny do vašej stravy, upokojíte bolesti kĺbov a posilníte telo.

asledujúci nápoj je lahodný spôsob, ako využiť želatínu

zloženie:

  • 1 šálka ovsených vločiek
  • 2 čajové lyžičky neochuteného želatínového prášku
  • 8  drvených mandlí
  • 1 šálka prírodnej pomarančovej šťavy
  • 1 čajová lyžička organického medu
  • 1 lyžička škorice na prášok
  • 8 lyžíc vody

Pokyny:

Ovesné vločky varíme vo vode 10 minút, nechajte ich chvíľu vychladnúť a potom pridajte želatínový prášok, mandle, pomarančový džús, škoricu a med. Zmiešajte zmes v mixéri a pijeme polovicu zmesi ráno a druhý pohár večer. Nápoj môžete uložiť v chladničke v zapečatenej nádobe. Pred použitím dobre pretrepte.

Opakujte 15 dní v rade. Účinky vás prekvapia!

ZDROJ:healthyfoodplace.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>