Jednoduchý návod, ako si pripraviť jablkový octový ocot doma! Tento trik vás určite poteší!

V tomto článku sa pozrieme na to, ako urobiť domáci jablčný ocot. Produkt, ktorý po určitú dobu sa stal veľmi populárny po celom svete prostredníctvom svojej nespornéj chuti a a stal sa najviac používanou zložkou pre nápojový priemysel na chudnutie.

Ako variť jablkový jablkový ocot doma?

Tento ocot sa stal jedným z najdôležitejších ingrediencií pri vývoji mnohých receptov, najmä na šaláty.

Takže si vezmite ceruzku a papier a dávajte pozor na nasledujúce pokyny na prípravu 100% organického jablkového octu.

Nevyhnutné zložky :

  • sklenená nádoba
  • 1 kg jabĺk
  • minerálna voda
  • 3 lyžice cukru
  • kus látky

Spôsob prípravy :

  1. Dôkladne a úplne opláchnite jablká a nakrájajte na malé kúsky. Vložte do sklenenej nádoby s cukrom a vodou.
  2. Pokračujte v zakrytí nádoby kusom látky a pripevnite ju gumovým pásikom alebo uzáverom fľaše.
  3. Nechajte tento liek na tmavom mieste pri teplote 15 až 26 stupňov Celzia po dobu 5 alebo 6 týždňov.
  4. Po tejto dobe budú jablká fermentované a môžete ich vyčerpať . Odstráňte kvapalinu a nalejte ju do inej sklenenej nádoby a nechajte ju stáť ešte tri dni.

Ak sa vám páči tento úžasný trik, nezabudnite zdieľať tieto informácie s vašou rodinou a priateľmi, aby mohli tiež vyrobiť svoj vlastný domáci ocot.

ZDROJ:fithacker.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>