Ak chcete dostať veľkú pochvalu od hostí, tak im uvarte tento pokrm z bravčového mäsa

V predvečer Veľkej noci hostiteľka vymyslela slávnostné menu, rovnako ako obsah veľkonočných košíkov. Teraz vám tento úžasný recept prezradíme. “Mäso Book” . Také jedlo ste na Veľkú noc ešte nepripravili!

Lahodné pečené bravčové

PRÍSADY

  • 750 g bravčového
  • 5 zrniek adzhika korenie
  • 2 lyžice horčica
  • 100 g cibule
  • 2 lyžice slnečnicový olej
  • 100 g šampiňóny
  • 1/4 lyžice soľ
  • 1/4 lyžice čierne korenie
  • 3 lyžice červené víno
  • 100 g tvrdý syr
  • 1/2 lyžice jablčný ocot

PRÍPRAVA

Urobiť priečne rezy v mäse. Snažte sa, aby plátky neboli hrubšie než 2 cm.
Položte mäso do misy a marinujeme to pridaním adjika korenia a horčice. Marináda dobre rozdelíme medzi “plátky” mäsa, potom umiestniť do chladničky na 2 hodiny.

Rozsekáme cibuľu na krúžky, pridáme soľ, ocot a čierne korenie poľa. Nechajte pôsobiť 10 minút.
Budeme rezať huby. Vyberieme mäso z chladničky, umiestnite cibuľu a huby medzi plátky mäsa.
Polejeme pripravené mäso s vínom a olejom. Dať do fólie a pečieme v peci po dobu 45 minút pri teplote 200 stupňov.
Po uplynutí tejto doby vyberieme mäso z rúry. Položte plátky syra na hornú vrstvu a dáme mäso do rúry po dobu ďalších 5 minút. Tento recept môže byť zmenený pridaním svojho obľúbeného korenia, zeleniny alebo orechov.

Dobrú chuť! Nezabudnite zdieľať tento recept s priateľmi.

ZDROJ:TAKPROSTO.CC

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>